Proefles volgen? Neem contact op:
06 23 73 51 02
contact opnemen
 
Home >

Het is niet voor iedereen gemakkelijk om een gezonde levensstijl te vinden. Veel Nederlanders bewegen te weinig. Maar liefst 70 procent van deze groep wil echter wel meer bewegen, maar weet niet hoe! Personal Trainer Richard van der Veen is het antwoord. Maar ook als u al een gezonde levensstijl heeft, kan Richard van der Veen net dat beetje extra bieden om uw doelstellingen te bereiken of de lat nog hoger te leggen.

Personal Training
Personal Training is trainen onder begeleiding van professionele instructeur Richard van der Veen. Hij is bij de trainingen aanwezig en zorgt ervoor dat er een persoonlijk trainingsprogramma wordt gemaakt. Richard baseert dit trainingsprogramma op de resultaten van de vorige training en uw wensen. Daarbij houdt hij rekening met externe factoren zoals werk en privé.

Verschil met de sportschool
Het verschil tussen Personal Training met een gewone sportschool is dat u bij een sportschool een standaardprogramma afwerkt waarbij er vaak geen controle is op de manier waarop u dat doet en ook niet wordt gekeken of u wel maximaal belast wordt. Personal Trainer Richard van der Veen probeert steeds het maximale uit u te halen, waarbij u persoonlijk wordt begeleid. Zo bent u ook veel minder geneigd om trainingen over te slaan.  Personal Training levert u dan ook een veel beter resultaat op.

Wat kunt u verwachten?
Richard informeert u over hoe u kunt beginnen met sporten en hoe u dit op een verantwoorde manier kunt doen. Hij zal u in dit proces begeleiden en motiveren door te gaan. Ook geeft hij u adviezen op het gebied van voeding, medische klachten of sportkleding- en leefstijladviezen.

Richard helpt u bij het vinden van een gezonde levensstijl. Neem daarom meteen contact op.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Gratis Proefles